Stuur gerust een berichtje voor het maken van een afspraak!

 

PERMANENTE MAKE-UP

Ben jij het ook zat om je wenkbrauwen telkens bij te tekenen? En wil jij volle & strakke wenkbrauwen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Neem een kijkje tussen de 2 technieken. Permanente make-up blijft gemiddeld 1 tot 3 jaar zitten. 

 

 

POWDERBROWS

Bij powder brows worden de wenkbrauwen in geschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangedacht. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. De behandeling duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

 

De behandeling is exclusief een touch up en vindt na 6 weken plaats.

 

De kleur wordt gedurende het herstelproces tot 60% lichter. 


MICROBLADING

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes met pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag. De vorm, kleur en intensiteit van de wenkbrauwen wordt van tevoren samen bepaald op basis van wat het best past bij jouw huid, haar en gezicht. Microblading geeft een natuurlijke en subtiel resultaat. Een microblading behandeling duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

 

De behandeling is exclusief een touch up en vindt na 6 weken plaats.

 

BEFORE                                          

AFTER

De kleur wordt gedurende het herstelproces tot 60% lichter. 

Oude PMU

Heb jij in het verleden eerder PMU laten zetten? Neem dan eerst contact op voordat je een afspraak inplant.

 

 

Extra informatie:

  • Drink en gebruik het dagdeel voor de behandeling het liefst geen koffie, thee, alcohol en drugs.
  • Graag de wenkbrauwen een aantal weken voor de behandeling niet epileren, dit doen wij indien nodig tijdens de 1e behandeling.
  • De behandeling doet geen pijn. De irritatie die soms wordt ervaren is te vergelijken met het epileren van de wenkbrauwen.
  • Sporten en het dragen van make up is vanaf 10 dagen na de behandeling weer mogelijk.
  • Na de behandeling kun je gewoon weer verder met je dagelijkse planning. De huid rondom de wenkbrauwen kan tijdens de behandeling een beetje rood worden maar dit trekt na een half uurtje weer weg.
  • Zonnen is pas vanaf 3 weken weer mogelijk.

 

Heb jij nog andere vragen of wil jij advies over de behandeling, neem dan gerust contact op.