(KLANTENSTOP WIMPEREXTENSIONS)

WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions zijn kunstwimpers die één voor één op je eigen wimperhaartjes worden aangebracht. Zeg eens eerlijk: wie wil er nu niet wakker worden met mooie, volle en gekrulde wimpers? Het scheelt enorm veel tijd in de ochtend en je ziet er elke dag stralend uit met een open blik. Wimperextensions zijn er in allerlei verschillende soorten en maten: ze verschillen in krul, kleur, dikte en volume. Een nieuwe set wimperextensions duurt 1,5 uur tot 2 uur (afhankelijk welke style extensions je hebt geboekt). De reden waarom dit zoveel tijd in beslag neemt is omdat we de kwaliteit van de behandeling hoog hebben zitten. Je krijgt bij ons  kwaliteit wimpers zonder dat jouw eigen haartjes beschadigd worden.

Zijn wimperextensions schadelijk?

De meest gestelde vraag over wimperextensions is of ze schadelijk zijn. Het antwoord is nee, de wimpers worden juist gezonder! Wel is het belangrijk om de behandeling bij een professionele salon te laten doen. Tijdens de voorbehandeling wordt er in onze salon gebruikt gemaakt van vitamine pro B5, vitamine C en biotine. Deze serums houdt de wimpers gezond en helpt haarbreuk te voorkomen. Het belangrijk om de wimpers goed schoon te houden. Er wordt geadviseerd om een lash shampoo te kopen. Het verwijdert effectief alle make-up, het vermindert het risico op infectie en vermindert de opbouw van bacteriën. 

Kun je bij iedereen kunstwimpers zetten?

Doordat wimperextensions op de eigen wimpers worden gezet is het wel belangrijk dat de klant voldoende natuurlijke wimpers heeft. Bij heel weinig wimperhaartjes of droge en broze wimpers kun je de extensions niet goed vastzetten. De volheid van de wimpers is ook afhankelijk van de hoeveelheid wimpers de klant heeft. Wimperextensions vallen sneller uit door verandering hormoonspiegel, stress, vettige huid of verkeerde makeup gebruik. Ook kunnen wimpers sneller uitvallen tijdens de 'lash shed' vanwege het wisselen van de seizoenen.

Zijn wimperextensions te combineren met make-up?

Kunstwimpers geven de ogen meteen een expressieve uitstraling. Wanneer je klant een subtiele, natuurlijke look wenst, is make-up niet eens nodig. Ze wekken van zichzelf al de illusie alsof je mascara draagt. Dit betekent niet dat het niet mogelijk is om extensions te combineren met make-up. Je mag er mascara overheen aanbrengen, bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden. LET OP: gebruik alleen mascara op waterbasis en nooit mascara op oliebasis of waterproof mascara, want deze kunnen de lijm oplossen waardoor ze minder lang blijven zitten. Er bestaat speciale mascara voor wimperextensions.

Wanneer moet ik mijn wimpers laten bijvullen

Elke twee tot drie weken, afhankelijk van hoe actief je bent, en hoe de natuurlijke groeicurve van je wimpers is.

Wimperextensions gaan over het algemeen drie weken mee. Doordat de kunstwimpers aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze samen met de natuurlijke wimpers uit. We raden aan om om twee tot vier weken een refill-behandeling te geven, zodat de wimperextensions er op elk moment mooi vol uitzien.

Zijn kunstwimpers ook bestand tegen water?

Je kunt gewoon douchen en zwemmen met professionele kunstwimpers. Ze kunnen ook gedragen worden tijdens het sporten of tijdens een strandvakantie, want ze zijn ook bestand tegen zon, zee en zweet. Zelfs af en toe naar de sauna is gewoon mogelijk. 

 

Bij een ander salon was ik binnen een half uur al klaar?

Sommige salon zijn helaas niet gespecialiseerd of hebben weinig kennis van het vak. Mocht je binnen een half uur al klaar zijn dan zou het goed kunnen dat de helft van de wimpers niet zijn gedaan of alles zit aan elkaar vast geplakt. Dit kan zorgen voor beschadiging van de natuurlijke wimpers en zelfs ontstekingen. Ga daarom altijd naar een kwalitatief salon waarvan je weet dat het wat langer duurt. Ook aan de prijs te zien weet je meestal dat je goed zit!

 

Voor welke style ga jij? We bespreken van te voren altijd wat jouw wensen zijn en of dit ook daadwerkelijk bij jou ogen passen. De lengte en de dikte van de wimpers wordt altijd bepaald door jouw eigen natuurlijke haar. We kunnen helaas geen wimpers op plakken die veel te lang en te zwaar zijn voor jou wimpers. 

 

Nazorg

 

Nazorg eerste 24 uur

  • Niet nat of vochtig maken
  • Geen sauna of zonnebank
  • Niet in je ogen wrijven
  • Geen make-up of reiniging op olie basis

 

Als je wimperextensions hebt moet je dit goed verzorgen. Er komt namelijk veel vuil, make-up en traanvocht tussen de wimpers. Als je dit niet verwijderd kan dit zorgen voor ontstekingen en zelf blefaritis krijgen! Blepharitis of ooglidrandontsteking is een vaak langdurige ontsteking van de ooglidrand waarbij de haarzakjes en de talgkliertjes (Meibomse klieren) in het ooglid ontstoken zijn. Maak daarom goed schoon met speciale lash shampoo.

Be Lovely Lash Shampoo is een reiniger welke is ontwikkeld met het doel om het volledige gebied rond de ogen te reinigen, desinfecteren en ontsmetten en kan worden gebruikt als een nazorg voor wimperverlengingen. Het verwijdert effectief alle make-up, het vermindert het risico op infectie en vermindert de opbouw van bacteriën. Onze speciaal samengestelde shampoo kan dagelijks worden gebruikt om je wimpers te reinigen zonder verzwakking van de lijm van de wimperextensions. Het zal meewerken aan het versterken van de natuurlijke wimpers vanuit de wortels en laat je wimpers schoon, fris en gezond. We raden aan om de wimpers 3 keer per week schoon te maken met de lash shampoo. 

De shampoo is te koop in de salon, prijs: 50 ml €18,95

Volg ons op sociale media!